Connect with us

Norge

SAS og JetPak med ny bagasjeavtale

Publisert

| Dato:

SAS har fra og med 1. mars 2016 gitt Jetpak i oppdrag å ta hånd om samtlige leveranser av savnet bagasje i Sverige og Norge. Samarbeidet omfatter også levering av savnet bagasje i Danmark med start 1. mai 2016.

I samarbeid med SAS tilbyr Jetpak en komplett transportløsning som omfatter alle ledd fra kundekontakt til sluttlevering til kunden.Gjennom dette samarbeidet styrker Jetpak ytterligere sin tilstedeværelse på de nordiske flyplassene og sin posisjon som totalleverandør til kunder og samarbeidspartnere.

”Vi er svært stolte over at vi har fått forhøyet tillit fra SAS, hvor vårt felles mål er å levere et kundemøte i verdensklasse!” sier Mona Wågberg, Group Sales Director, Jetpak Group.

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest