Connect with us

Sverige

SAS økte antall passasjerer – men tjente mindre i april

Publisert

| Dato:

Flyselskapet SAS økte antallet passasjerer i april måned med 15.8 prosent, og kapasiteten med 6.6 prosent i følge en pressemelding. Men inntjeningen per passasjer var ikke noe selskapet kan skryte av. En nedgang på 10 prosent kan SAS notere seg her.

Totalt reiste 2,4 millioner passasjerer med flyselskapet i april, det er over 70.000 flere enn i samme måned året før. Kabinfaktoren i forrige måned endte på 76.3 prosent.

For flyselskapet er satsingen på fritidsreisende passasjerer noe som bærer frukter i følge pressemeldingen. Selskapet ser at dette er helt rett strategi og vil fortsette å satse denne veien.

Advertisement

Danmark

Nedgang i antall passasjerer for SAS

Publisert

| Dato:

Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet SAS leverte i dag trafikktall for oktober som viser en nedgang på 2,6 prosent. Totalt havnet antall reisende på 2,6 millioner passasjerer.

I rapporten SAS har gjort kjent fredag hadde selskapet en billettinntekt på 3,27 milliarder kroner, mot 3,14 milliarder svenske kroner i samme måned i 2016.

Antallet reisende med SAS har falt fra 2,9 til 2,69 prosent, noe som inkluderer chartertrafikken skriver selskapet i rapporten.

 

Les mer

Mest lest