Connect with us

Internasjonalt

Se hva som dukket opp i bakhagen på Bali!

Publisert

| Dato:

Den 21 år gamle Josh fra USA har som hobby å undersøke nedlagte fabrikklokaler, tomme slott og forlatte øde kjøpesentra verden over. Men fra tid til annen dukker noe av det han liker aller best opp, forlatte fly som står plassert på de merkeligste plassene verden over.

Så sent som i november 2016 besøkte Josh og hans venner Bali. Under en tur i en av parkene oppdaget vennegjengen at en bakhage skjulte en hemmelighet.

Et Boeing 737-200 fly. Nå var flyet omgitt av høye gjerder og umulig å komme inn i, men det ble tid til noen flotte drone-sekvenser at det forlatte flyet. Tar du deg tid til å se litt videre ut i filmen fra Bali dukker det også opp ett annet Boeing 737-fly, som står forlatt i sentrum av byen Josh og gjengen besøkte. Der ble det mulighet å i det minste krype inn i flyet fra undersiden.

Det første flyet er PK-RII, bygget i 1982, levert til Arkia i Israel. Operert av Dan-Air London i 1984 og ble kjøpt av Mandala Airlines i Indonesia i 1993. I 2008 ble flyet tatt ut av tjeneste og ble lagret på et ukjent sted. Her er beviset på hvor det ukjente stedet er. Et søk på nettet avslører at flere av disse flyene som står rundt i regionen skulle brukes som hjem for husløse.

SE VIDEO:

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest