Flyselskapet Singapore Airlines velger å fremskynde lanseringen av sine nye First Class og Premium Economy fra Skandinavia.

Singapore Airlines landar för första gången på Arlanda flygplats.
©Sören Andersson
Foto: Sören Andersson

Allerede fra 10. august i år skal selskapet, ti uker før planlagt innfasing, lansere disse produktene far Kastrup.

– Oppstarten er fremskyndet med rundt 10 uker, og det er spesielt godt nytt for våre kunder som ønsker First Class eller Premium Economy Class, sier Henrik Hanevold, salgssjef for Singapore Airlines i Norge.

Halvparten av alle business-setene om bord på den populære København-ruten er fylt med nordmenn, ikke unaturlig med tanke på alle norske virksomheter i Singapore mener Hanevold. Men ruten er også populær blant norske feriereisende som skal videre til for eksempel Bali, Vietnam, Australia eller New Zealand. Med det nye flyet introduseres også populære Premium Economy.

– Premium Economy har slått godt an, og er etterspurt blant passasjerer som ønsker oppgradert komfort men til en lavere pris enn Business Class. For eksempel koster det fra rundt fem tusen kroner å oppgradere seg tur retur Australia, en investering stadig flere tar når de skal reise så langt, legger Hanevold til. 

Selskapet har også lansert Airbus A350-900 på sin nye rute til Stockholm Arlanda, slik at det nå med oppgradering av interiøret på Boeing 777-300ER er likeverdige tilbud fra begge flyplasser hevder selskapet.