Connect with us

Internasjonalt

Oppdatert: Tyske myndigheter krever svar fra Air Berlin om low pass!

Publisert

| Dato:

Youtube

Det aller siste Air Berlin fly som flyr en langdistanserute for selskapet overrasket alle som ventet på den siste landingen. Like før Airbus 330-flyet skulle lande på rullebanen i Dusseldorf, valgte pilotene å ta en ekstra runde.

Med full fart opp igjen og rundt flytårnet på flyplassen ble det akkurat tid til en siste landing for alle de fremmøtte som ville få med seg denne siste landingen.

Nå krever tyske luftfartsmyndigheter at flyselskapet og pilotene forklarer seg om hvorfor flyet avbrøt landingen og tok en uvanlig manøver ut fra rullebaneområdet og nærmest over flytårnet. Nå viser det seg at pilotene ikke hadde avklart stuntet med flytårnet som har meldt saken inn for det tyske luftfartstilsynet.

Selv om det ikke er uvanlig at piloter velger å avbryte landinger var denne så spesiell også men tanke på hvor pilotene valgte å løfte flyet i etterkant. I følge DWTV har selskapet fått en uke på seg til å avgi svar fra pilotene ombord.

Landingen ble foretatt denne helgen. Se videoer under;

Alle videoer: Youtube

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest