Selskapet Crystal Airlines er endel av Crystal Cruises og nå er et egen charterfly med ren luksus lansert. En Boeing 777 er helt spesielt innredet med plass for 88 av dine gjester. Her skal cruisepassasjerer som vil unne seg litt ekstra kunne nyte en bedre start på ferien, men luksusreise i 33.000 fot.

Nå er det blitt en ny trend å ta med hele bryllupsfølget på flytur til en hemmelig destinasjon. Crystal tilbyr en hel Boeing 777 for dette formålet.

For du behøver ikke være cruisepassasjer på luksuscruise for å kunne oppleve det enorme luksusflyet. Crystal Airlines har en egen bryllupspakke for nygifte som ønsker å ta med seg sine gjester på opplevelseferie og fly stansmessing med alle ombord.

Eget spisebord for bryllupsmiddagen, egen bar, lounger, brudesuite, omkledningsrom, toaletter og eget gourmetkjøkken er noe av det du leier på turen. Prisen for å leie flyet ligger på 400.000 kroner timen omregnet til norske kroner. Men da følger det meste med og turen blir en suksess.

Flyet har sin egen vinkjeller med helt utsøkt champagne, og ja det er en liten sjokoladebit på puten, om du skulle lure.

Så langt har flyet blitt benyttet til å feire en 70 års dag, tre flyvninger med cruispassasjerer og frakt av et hockey-lag fra USA.

I følge nettstedet til Forbes er flyet ledig for oppdrag, så skal du gifte deg snart, husk å booke flyturen i god tid.