Connect with us

Norge

Skal fly til Azorene fra Gardermoen i vinter

Publisert

| Dato:

Reiseselskapet Solia har engasjert flyselskapet Primera Air til å fly fra Gardermoen til Azorene i vinter.

Ruten skal opereres i oktober og november og vil få en flytid på fem timer. Flyselskapet vil operere en Boeing 737-800 til Azorene.

Azorene er en øygruppe som består av ni magisk vakre øyer nordvest for Madeira. Azorene var ubebodd helt fram til de ble oppdaget av portugisiske sjøfarere i 1427. Øyene er Europas siste utpost på veien fra kontinentet til Nord-Amerika der de ligger omtrent en tredjedels vei mellom Lisboa og New York. I oktober og november kan du reise direkte til Azorene fra Norge.

– Azorene er et eventyrlig vakkert reisemål som Solia hadde reiser til for noen år siden. I løpet av de siste årene har vi fått en mengde henvendelser fra kunder som etterspør reiser til Azorene. Derfor er vi nå svært glade over å endelig kunne tilby direkteavganger fra Oslo til Azorene i oktober og november, sier Jon Engenes, som er daglig leder hos turoperatøren Solia.

Azorene

Azorene

Blomsterprakt, hvaler og delfiner Azorene er med sin rike flora et virkelig paradis for alle som er glade i det grønne. Øyene ligger som frodige hager midt i Golfstrømmen, og deler havområdet med stor flokker av hvaler og delfiner. Noen av de beste dykkerområdene i Atlanterhavet ligger rundt Azorene, og det varme vannet er supert for vannsportaktiviteter.

Hovedøya São Miguel
Azorenes hovedøy São Miguel lokker med overdådig natur og livlig bymiljø. Solias seks hoteller ligger i den sjarmerende hovedstaden Ponta Delgada, hvor severdigheter og historiske områder ligger side om side med moderne hoteller, restauranter og butikker. Den nye havnen er en populær havn for både seilbåter og cruiseskip på vei mellom Europa og Amerika, og her er det yrende liv før Atlanterhavskryssingene om høsten.

Premiumreise til Azorene – ekstra gylne opplevelser på ferien
På alle de fire avgangene vil det være mulig å bestille en Premiumreise, hvor det, i tillegg til flyreise og hotell, inngår felles måltider og et meget innholdsrikt utfluktsprogram.

-At vi nå relanserer Azorene i høst er oppstart av en større satsning på annerledes reisemål for Solia. Vår målsetning er at Azorene også er tilbake i vårt program neste sommer, så vi gleder oss derfor til å se responsen på høstens reiser, avslutter Engenes.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest