En av passasjerene på Cathay Pacifics flyvninger onsdag morgen ble ikke den mest populære ombord da han ved et uhell klarte å rive ned deler av taket i kabinen.

Det var da passasjerene var i ferd med å gå ombord i selskapets splitter nye Airbus A350 at uhellet skjedde. En av passasjerene strakk seg opp og tok tak i en del av taket han trodde var luken til håndbagasjehyllene. Det skulle vise seg at mannen som tok godt i fikk deler av panelene i taket over seg.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Mannen hadde tatt helt feil av hvor håndbagasjen skulle opp og løsnet både et panel og deler av isolasjonen på innsiden.

Rute CX705 skulle fly til Bangkok men ble dermed flere timer forsinket da samtlige måtte vente på at teknikere kom til for å reparere taket i kabinen.

Passasjeren skal ha sagt i etterkant at det så ut som det var en luke der og siden det var en kant å ta tak i dro han til så godt han kunne. Mannen fikk lov å bli med flyet da det tre timer senere var reparert. Mannskapet valgte å se på hendelsen som et uhell og flyselskapet vil nå revurdere å merke områder i kabinen som ikke skal brukes av passasjerene melder SCMP.com.

Flyselskapet har valgt som mange andre operatører av Airbus A350 ikke å ha de standard merkene som forteller hvor passasjerer kan og ikke kan ha bagasje over setene.