Connect with us

Internasjonalt

Slik skal Emirates konkurrere med Norwegian og andre lavkostselskap!

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Emirates skal ta lavkostselskapene på høyeste alvor og mener de kanskje har funnet en måte å slå tilbake for å kapre kunder fra selskaper som Norwegian og andre i denne klassen.

Under en debatt på et luftfarts seminar i London denne uken sier Sir Tim Clark i Emirates at selskapet nå leker med tanken om å dele opp sin økonomiklasse i tre og kanskje fire klasser. Det er på selskapets Airbus A380 at dette blir mest aktuelt.

Clark sier at nå har de store etablerte selskapene sett hva lavkostselskapene har fått til med hensyn til kort og mellomdistanseruter og billige billetter som de etablerte større selskapene ikke klarer å tilby. Nå har bransjen også sett at selskap som Norwegian kaster seg mer og mer inn på lavkostflyvninger på langdistanseruter, der skal også Emirates gi selskap som Norwegian konkurranse.

Ved å dele opp økonomiklassen i tre til fire klasser, kan selskapet nærmest gi bort billetter i de lavere klassene, uten bagasje og håndbagasje inkludert, til dagens økonomiklasse i en høyre prisklasse.

Clark peker på at Norwegians satsing på Dubai med nye ruter som nå kommer vil bety at Emirates også må møte konkurransen på hjemmebane og det med et bedre og billigere tilbud sier han.

Norwegian planlegger å bruke sine 737 MAX på rute til Dubai, fra Stockholm Arlanda når vintersesongen starter i oktober i år.

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest