Connect with us

Norge

Slutt for Europark på Oslo Lufthavn – nå tar ett nytt selskap over

Publisert

| Dato:

Europark har driftet parkeringstibudene på Oslo Lufthavn siden hovedflyplassen åpnet i 1998, nå har selskapet mistet kontrakten. Avinor Oslo Lufthavn har i stedet for signert leiekontrakt med ONEPARK for drift av parkeringstjenester i perioden 2017-2022.

– Etter en bred anbudsrunde hvor vi fikk inn flere gode tilbud, har vi nå signert kontrakt med ONEPARK AS. Selskapet får dermed ansvaret for å drive Norges største parkeringsanlegg, sier kommersiell direktør ved Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

I dag har Oslo lufthavn om lag 7 500 parkeringsplasser innendørs og over 15 000 utendørsplasser. 270 av disse er forbehold elbiler, og 30 til motorsykler.

ONEPARK AS ble etablert i 2012 og er eid av Indigo Parking Group AS. Selskapet har parkeringsdrift i 7 land og er Norges 3. største parkeringsoperatør.

– Vi gleder oss, og takker Avinor for tilliten. Vi ser virkelig fram til å ta fatt på oppgaven med å møte kundene med nye og spennende produkter og tjenester sier Administrerende Direktør i ONEPARK AS, Leif Nymoen.

Anbefaler forhåndsbooking

Kontrakten legger til rette for god drift av våre parkeringstilbud, til en lavest mulig pris. Det skal igjen bidra til at de som reiser over Oslo lufthavn får et best mulig parkeringstilbud.

– Det er stor variasjon i vårt parkeringstilbud, og vi har produkter både for de som ønsker å gå kortest mulig og de som vil ha en billigst mulig parkeringsplass. Vi anbefaler forhåndsbestilling for å få et ekstra godt pristilbud, avslutter Kjos Sørensen.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest