Connect with us

Sverige

Snøkaos i Vest-Sverige stanser flytrafikken

Publisert

| Dato:

Fram til klokken 08.00 var det full stans i all flytrafikk ved Gøteborg Landvetter flyplass. Et kraftig snøvær over vestre Sverige har sørget for at store deler av fly og togtrafikken har stått helt stille.

Etter klokken 08.30 er deler av flytrafikken i gang igjen men med store forsinkelser melder SVT.

En større del av Gøteborg ble også strømløs på morgenen tirsdag. Samtlige veier i og rundt den svenske storbyen har svært vanskelige kjøreforhold.

Snøfallet ventes og fortsette ut dagen i dag melder Sveriges Televisjon.

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest