Flyselskapet easyJet legger stadig fram statistikker på alt fra passasjerer til bagasje og antall taxfree-poser selskapet håndterer gjennom ett år, men nå er også statistikken for hva de som reiser med selskapet drikker mest av.

Overraskende nok er det Gin & Tonic det går mest av, Bombay Sapphire, som det denne sommeren har vært en økning av i salget på hele 40 prosent.

Flyselskapet kan også avsløre at det er passasjerer som reiser fra selskapets base i Manchester som er mest glad i å ta en Gin & Tonic på reisen.

Prisen for en dobbelt dose av drikken ligger på rundt fem britiske pund, men det hindrer ikke reisende i å kjøpe både to og tre per tur.

I selskapets statistikker dukker det også opp fakta som viser at de samme passasjerene, altså de som reiser fra Manchester, er de som også kjøper mest parfyme ombord i flyene. Det gjelder både for menn og kvinner.

Reisende fra basen i Southend er de som kjøper mest ost og skinke-croquetter, og det er på flyvninger til Frankrike det går mest av disse.