Connect with us

Sverige

Stordalen kuppet hotellavtale på Arlanda

Publisert

| Dato:

Hotellkongen Petter Stordalen vant kampen om nytt storhotell på Arlanda. Kampen om å få byggeprosjektet til 750 millioner svenske kroner har vært tøff, med mange kandidater som kjempet hardt.

Det nye storhotellet som skal bygges på flyplassen får 500 rom fordelt over 14 etasjer og bygget skal stå ferdig allerede i 2019. Selve hotellet skal bygges i tilknytting til dagens Sky City, og vil bli et lavprishotell.

Stordalens hotellkjede, Nordic Choice Hotels drifter allerede det andre store hotellet som befinner seg inntil terminalene på flyplassen ved Stockholm.

Stockholm Arlanda forventer å havne på 25 millioner reisende for 2016 og nå skal flyplassen utvides for rundt 10 milliarder kroner frem mot 2023.

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest