Streiken i Pakistan International fortsetter

Streiken i Pakistan International fortsetter
04.02 10:03 2016

Samtlige innenriks og utenriks flyvninger er kansellert etter at streiken hos ansatte i flyselskapet Pakistan International Airlines fortsetter også i dag torsdag.

De ansatte protesterer mot at selskapet nå skal privatiseres og har allerede streiket i to dager. Situasjonen har ikke blitt bedre av at selskapet leide inn kabinpersonell fra et vikarbyrå til å fly to flyvninger fra London og Milano onsdag til Lahore.

Luftfartstilsynet i Pakistan har nå bedt selskapet AirBlue om å øke sine flyvninger mellom de forskjellige byene i Pakistan samt til India. Til PakTribune sier fagforeningen til de ansatte at streiken vil fortsette inntil myndighetene snur i saken om å privatisere flyselskapet.

PIA er på randen av konkurs og har slitt stort de siste årene med å få hjulene til å gå rundt. Nå mener myndighetene at privatisering er eneste løsningen for å få flyselskapet opp igjen fra det økonomiske uføret.

Flyvninger til Europa er også kansellert, inkludert til København og Oslo.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.