Connect with us

Flyindustri

Supermann flyr igjen hos Turkish Airlines

Publisert

| Dato:

En Turkish Airlines 777-300ER (extended range) har fått den berømte «S» bokstaven ,som brukes av superhelten Supermann, malt på flykroppen.

Flyselskapet har valgt å promotere den nye spillefilmen»Batman vs Superman: Dawn of Justice» ved hjelp av et helt fly som promoterer filmen.

Selskapet har egne menyer ombord som speiler seg fra filmene om Superman og Batman og gir også bort en rekke effekter til reisende som flyr med det spesielle 777 flyet.

Avtalen mellom Warner Bros og Turkish Airlines skal gjelde fram til sommeren 2016.

Flyindustri

Boeing får kuttet prisene på produksjon av vinger til 787

Publisert

| Dato:

Boeing

Flyprodusenten Boeing har kommet til enighet med Mitsubishi Heavy Industries Ltd (MHI) om en redusering av produksjonskostnadene på vingene til Boeing 787 Dreamlinere.

Boeing har i lengre tid vurdert om produksjonen bør flyttes nærmere til USA, men japanere i MHI har klart å komme til enighet med produsenten i Seattle om en lavere pris per vinge.

Boeing opplever en rekke forsinkelser i leveransen av nye Dreamlinere til kunder verden over, det skyldes utfordringer med å få til en global kjede med leveranser tilpasset produksjonstempoet på flytypen sier produsenten til Reuters.

MHI har allerede mistet produksjon av deler av skroget til den nye Boeing 777X, som Boeing har valgt å flytte hjem til USA.

Nå lover japanerne at vingene skal bli billigere ei produksjonen.

Les mer

Mest lest