Connect with us

Norge

Swiss med CS100 til Oslo i november

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Swiss Air Lines bytter enkelte av avgangene med Airbus-materiale mellom Zurich og Oslo til en ny flytype.

Det er Bombardier CS100 som skal benyttes på ruten til Oslo. Det er spesielt kveldsavgangene på fredager og på søndager som vil bli satt opp med CS100.

Swiss flyr to ganger dagen i sitt vinterprogram og deler av flyvningene gjennomføres av Helevtic Airways med Embraer 190. På flyvninger der Swiss opererer disse selv vil Airbus A319 bli byttet ut med Bombardier CS100 fra 1. november bekrefter Gabriel Leupold som er salgsdirektør for Norden og Baltikum i Lufthansa til Hangar.no.

 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest