Tariffavtale i boks for Norwegian

Tariffavtale i boks for Norwegian
05.02 15:07 2016

Norwegians kabinselskaper og Norwegian Kabinforening har signert en ny toårig tariffavtale for Norge og Danmark.

Norwegians kabinselskaper, Norwegian Kabinforening (NK) og Parat har de siste ukene forhandlet om ny tariffavtale for de kabinansatte i Norge og Danmark. Partene har nå signert en ny avtale som vil gjelde for to år. Den tidligere avtalen utløp først 31. mars 2016, men partene har vært enige om å få på plass en ny avtale i god tid før fristen.

De kabinansatte har fått en avtale med moderat lønnsvekst, og ikke minst en stillingsgaranti som garanterer for et antall ansatte innenfor tariffområdet. Samtidig har kabinforeningen bidratt med mer fleksibilitet når det gjelder arbeidstid og en endring i forsikringsordningen som reduserer selskapets kostnader og fordelsbeskatningen for den enkelte medarbeider.

– Vi har forhandlet i en konstruktiv og positiv tone, og med et felles mål om en avtale som både ivaretar våre medlemmer og Norwegian som selskap. Avtalen som nå er signert gir oss trygge rammer og en sikker vei videre, sier leder i Norwegian Kabinforening, Marit Lindén.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos berømmer forhandlingspartene og viljen til å bli enige. Han sier det gir gode resultater når selskapets ledelse og de tillitsvalgte kan sette seg ved forhandlingsbordet for å finne felles løsninger.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.