Connect with us

Internasjonalt

Tesla Model S mot Boeing 737 -testet krefter mot hverandre – Hvem tror du vant?

Publisert

| Dato:

I forbindelse med at bilprodusenten Tesla har inngått et samarbeide med det australske flyselskapet Qantas, var det på sin plass å teste elbilen Model S mot kreftene i en Boeing 737-800 under avgang.

Tesla-bilene er kjent for å akselerer raskt  og vil et gitt modus klare 0-100 kilometer på tre sekunder.

I videoen selskapet har publisert på sine hjemmesider er det Tesla Model S som kommer best ut av det fra staren av kappløpet, men når pilotene setter inn kraften i begge flymotorene, ja da er det en annen sak.

 

Advertisement

Internasjonalt

Airbus A330 beskutt på flyplass i Tripoli – satt på bakken i lengre tid

Publisert

| Dato:

Foto: Libyan Airlines

Et Airbus A330-200 fly (5A-LAR) hos flyselskapet Libyan Airlines ble for få dager siden truffet ev en rekke skudd i forbindelse med skyting på flyplassen i Tripoli.

Flyselskapet operer ut fra en av de farligste flyplassen i verden og 17. oktober måtte flyplassen evakueres og stenges i 48 timer mens det foregikk kamper inne og utenfor terminalene.

I følge Ch-aviation har flyselskapet måtte sette Airbus-flyet på bakken for omfattende vedlikehold etter at det har fått en rekk hull i skroget.

I 2016 ble ett Airbus-fly skutt i stykker på flyplassen og i 2014 ble ett helt nytt Airbus A330-fly ødelagt av raketter på samme flyplass.

Les mer

Mest lest