Connect with us

Internasjonalt

Thailand innføre forbud mot at 12 flyselskap får fly internasjonalt!

Publisert

| Dato:

Den militære juntaen i Thailand har trukket tilbake godkjennelsen til 12 flyselskap i landet som flyr internasjonale flyvninger. Det ettersom selskapene ikke oppfyller kravene til sikkerhet og og regler som er satt av ICAO.

De 12 flyselskapene inkluderer Orient Thai Airlines og Vietjet Thai Air. I følge luftfartstilsynet i Thailand, Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT), står de 12 selskapene kun for i overkant av 2 prosent av alle flyvninger internasjonalt i Thailand og derfor vil forbudet ha lite å si for turismen til og fra landet.

Selskapene har ikke bestått myndighetenes krav til sikkerhet og derfor har heller disse 12 ikke mottatt oppdaterte AOC-lisenser som kreves i Thailand hvert år. To av de 12 selskapene skal allerede ha ha utført det som kreves for å få godkjennelsen og disse vil trolig få begynne å fly internasjonalt i løpet av fire ukers tid melder Reuters. 

Foto: Wikipedia

 

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest