Connect with us

Norge

Thon: Har ikke tro på videre drift ved Rygge

Publisert

| Dato:

Olav Thon hadde liten tro på det som ble lagt frem fra Rygge Airport rundt videre drift av flyplassen ved Moss.

Etter et møte mellom de involverte partene var det lite håp i videre drift å finne hos Olav Thon.

Til Moss Avis sier Thon at han hadde håpet at det skulle komme mer ut av dagens møte enn det faktisk gjorde. Han bekrefter overfor avisen at det ikke kom noe ut av dagens møte.

Orkla er helt klare på at de er ute av flyplassen og det med et tap på 171 millioner kroner i investeringen.

Dermed er det lite trolig at det blir noe mer drift på Moss Lufthavn Rygge slik partene har forsøkt å ha samtaler om i dag. Moss Lufthavn Rygge går mot nedleggelse fra 1. november i år.

Thon oppfordrer dagens ansatte til å søke etter jobb, eneste håp for videre jobb ved Rygge mener han er dersom Avinor og Staten skulle komme inn på eiersiden.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest