Det nederlandske flyselskapet Transavia satser på å etablere seg med flere ruter til Stockholm Arlanda. Det er rute mellom Arlanda og Munchen samt Arlanda og Eindhoven som er først ut.

Selskapet som eies av Air France/KLM-gruppen, har valgt en strategi på å utvide sitt nettverk med både Transavia fra Nederland og Transavia France på flere ruter i Europa.

Selskapet skal fly syv avganger i uken til den tyske byen Munchen, og til Eindhoven i Nederland fire ganger i uken. Første flyvning går ved oppstarten av sommerprogrammet neste år og flyr fra Arlanda 26. mars 2017. Eindhoven-avgangene starter 3. april.

– Vi er veldig glade for at Transavia har valgt å satse på Stockholm med sine nye flyruter i Europa. Vi har sett en stor økning i volumvekst mellom Stockholm og inn til det nederlandske markedet den siste tiden, noe selskapet vil nyte godt av. Eindhoven er også en viktig destinasjon for Stocholm ettersom det er en rekke bedrifter og næringsliv som har forbindelser dit. Vi har også hatt stor etterspørsel etter flere ruter til Tyskland og Munchen er en av toppdestinasjonene på ønskelisten, sier Elizabeth Axtelius, direktør for Swedavia Aviation Business.

Transavia har lansert en rekke ny ruter fra Munchen kommende vinter- og sommersesong. Allerede nå har den tyske byen fått nye ruter til Tel Aviv og Tenerife, men også Fuerteventura og Las Palmas får nye ruter fra byen. 

 

Foto. Hangar.no