Connect with us

Internasjonalt

Travel sommer for Norwegians britiske baser

Publisert

| Dato:

Norwegians britiske baser har nok å gjøre denne sommeren med over 1, 3 millioner reisende som skal fraktes til destinasjoner i Europa og USA.

I følge flyselskapet vil Norwegian fly 560 flyvninger hver uke denne sommeren fra Gatwick, Manchester, Birmingham og Edinburgh.

For britene er det ruter til Madrid og Barcelona som har vist seg mest populære. Men også ruter inn til Skandinavia er fulle med briter og andre europeere som vil oppleve ett av de skandinaviske landene.

Norwegian ser også en økning i briter som oppdager USA for en brøkdel av prisen hadde de valgt å reise med British Airways, Virgin Atlantic eller de andre aktørene som flyr mellom Storbritannia og USA.

Norwegian er det tredje største selskapet ved London Gatwick og vil i år fly hele 3, 9 millioner passasjerer fra flyplassen. Rundt 700 piloter og kabinansatte har sitt arbeide ut fra basen i London.

 

Advertisement

Internasjonalt

Airbus A330 beskutt på flyplass i Tripoli – satt på bakken i lengre tid

Publisert

| Dato:

Foto: Libyan Airlines

Et Airbus A330-200 fly (5A-LAR) hos flyselskapet Libyan Airlines ble for få dager siden truffet ev en rekke skudd i forbindelse med skyting på flyplassen i Tripoli.

Flyselskapet operer ut fra en av de farligste flyplassen i verden og 17. oktober måtte flyplassen evakueres og stenges i 48 timer mens det foregikk kamper inne og utenfor terminalene.

I følge Ch-aviation har flyselskapet måtte sette Airbus-flyet på bakken for omfattende vedlikehold etter at det har fått en rekk hull i skroget.

I 2016 ble ett Airbus-fly skutt i stykker på flyplassen og i 2014 ble ett helt nytt Airbus A330-fly ødelagt av raketter på samme flyplass.

Les mer

Mest lest