Connect with us

Norge

Trump kan gi “boost” i flyselskapsaksjer

Publisert

| Dato:

Aksjer i flyselskaper kan nå nye høyder i 2017, takket være Donald Trumps planer om en skattemessig stimulans i USA.

En analytiker fra Deutche Bank sier i en kommentar at selv om flyselskapsaksjer nådde nye høyder i 2015, så har han nå revidert sin analyse da han forventer en større etterspørsel i tiden som kommer.

Analytikeren sier flyselskapene sannsynligvis får en positiv vekst avkastningen og også en poetnsielt vesentlig sterkere omsetningen i aksjene. Hans favorittaksjer er, rangert;
Southwest (LUV) , JetBlue (JBLU) , Spirit (SAVE) , Allegiant (ALGT) and Alaska Air (ALK) . Av de primære selskaper har han Delta (DAL) som favoritt.

Kilde: The Street
Foto: Eget

Landbruksflyger Storbritannia/Sudan 1973-1977. Agricultural Pilot UK/Sudan 1973 - 1977. Pensjonert flyger fra Widerøe's Flyveselskap AS 1977 til 1995. Retired ATP from Wideroe's of Norway 1977 - 1995.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest