Connect with us

Internasjonalt

Turkish Airlines bestilte 40 Dreamlinere og signerte avtale med Boeing

Publisert

| Dato:

22. september annonserte Turkish Airlines at de har signert en avtale med Boeing om en ordre på 40 787-9 Dreamlinere, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen ble undertegnet samtidig som et annet initiativ ble startet, nemlig Boeing Turkey National Aerospace Initiative, som skal hjelpe å styrke den tyrkiske luftfartsindustrien, og styrke Boeings posisjon i det tyrkiske markedet.

Boeing har hatt et langt samarbeid med den Tyrkia og den tyrkiske luftfarten, og igjen med disse avtalene er begge parter stolte og glade for at samarbeidet fortsetter. Avtalene reflekterer også Boeings tro på Tyrkia som et viktig marked og en ledende global industrinasjon.

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest