Connect with us

Internasjonalt

Video: O’Leary beklager og tar på seg hele ansvaret for kanselleringene

Publisert

| Dato:

Direktør i flyselskapet Michael O’Leary beklaget i går under en pressekonferanse at flyselskapet har måtte kansellere over 50 flyvninger per dag de neste seks ukene. Den profilerte sjefen for det irske lavkostsselskapet valgte å selv ta det hele og fulle ansvaret for at kanselleringen fører til at mange tusen passasjerer står uten fly når de skal på ferie eller hjem fra ferie.

Selskapet har planlagt feil i forhold til når pilotene i selskapet skulle ta ut ferie og derfor førte dette til at et stort antall piloter har tatt ut ferie samtidig. Ferien skal tas ut før årsskifte i henhold til reglene hos selskapet.

Se klipp fra pressekonferansen her;

MOL Flight Cancelltions PC 2 from HANGAR.NO on Vimeo.

 

(Klippet er distribuert av flyselskapet gjennom egne pressekanaler)

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest