Connect with us

Sverige

Vinn overnatting i flytårn på Arlanda!

Publisert

| Dato:

Swedavia som drifter hovedflyplassen på Arlanda ved Stockholm har satt i gang en konkurranse der premiene er overnatting i et nedlagt flytårn på flyplassen.  For flyentusiaster er dette en unik sjanse til å få overnatte tett inntil både taksebaner og rullebane på flyplassen.

Ved hjelp av et firma som formidler feriehus og designer og kunstner Cilla Ramnek er det gamle ramptower gjort om til en leilighet for overnatting. Tårnet ble benyttet for ansatte som hadde ansvar for å parkere fly på Arlanda, men har stått ubrukt de siste 15 årene.

Nå er det vasket, pusset noe opp og innredet med designmøbler og er som en fullt utstyrt liten ferieleilighet.

Selve leiligheten er på 35 kvadratmeter og har en fantastisk utsikt med sine store vinduer. Swedavia lover de som blir trukket ut til å få overnatte at det blir 24 timer med spenning og mye flyrelatert å se på.

Konkurransen er ment å gi fem vinnere fra hele Europa som får overnattingen som premie. Her finner du selve konkurransen. I tillegg kan du velge mellom tre netter på hotell i Oslo, Stockholm, København eller Helsinki.

Konkurransen er enkel og går ut på å fylle inn et skjema som du finner her. 

Foto: Arlanda

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest