Connect with us

UTROLIG - MEN SANT

Vinner du i Lotto i kveld? Kjøp en strøken DC-8!

Publisert

| Dato:

Det er selskapet ASO som har fått jobben med å selge en strøken Douglas DC-8-60, produsert i 1970. Flyet er innredet for inntil 26 personer og har eget møterom, soverom, kjøkken, bar, TV-stue, dusj, og eget lasterom stort nok til å ta med deg en el-bil om du skulle ønske.

Flyet har også en egen kabin med 18 seter hvor du kan boltre deg i drømmen om jobbe i en kabin på et fly, og underholde dine gjester.

Flyet med serienummer 46111 ble opprinnelig levert til United Airlines i 1970. I 1982 ble flyet bygget om fra passasjerfly til privatfly og operert av Sheik Mohammed El-Khereiji fram til 2011 da flyet ble satt på lagring ved Stockholm Arlanda.

I 2007 fikk flyet en totalrenovering med alt nytt av interiør og nå håper selskapet som eier flyet at de klarer å selge dette. Prisen for selve flyet? vel ikke noe mer enn ca. 29. millioner omregnet i norske kroner.

Flyet står i dag lagret i Sveits i påvente av at en ny eier melder seg.

Her finner du salgsbrosjyren! 

(Alle foto: ASO.com)

dc8lagring vp-bhm3 vp-bhm4

Advertisement

Internasjonalt

Boyband-stjerne kollapset på easyJet fly – nektet å betale for bagasje

Publisert

| Dato:

Det hører med til sjeldenheten at personer trenger ambulanse etter å ha kollapset på et fly, på grunn av for mye klær på seg.

En av medlemmene i boybandgruppa Rewind, James McElvar (19) måtte fraktes i ambulanse da flyet fra easyJet ankom Glasgow på onsdag.

Årsaken var at McElvar hadde kollapset under flyvningen da han hadde på seg for mye klær. Da gruppa sjekket inn hadde han med seg to stykk håndbagasje og ettersom flyselskapet kun tillater kun en håndbagasje per person, valgte denne unge karen å ta på se alle klærne fra den ene bagen.

Med seks T-skjorter, to hatter, fire collegegensere, tre par med jeans og to joggebukser samt to jakker ble det nok litt for varmt ombord i flyet.

I følge den unge McElvar var det like etter at han satte seg ned i setet ombord at han begynte å svette så mye at han ble svimmel. Etter å ha blitt flyttet av kabinbesetningen til et annet sete på en ledig rad besvimte mannen kort tid etter avgang.

Under flyturen fikk han god assistanse fra kabinbesetningen som gjorde sitt til at han skulle føle seg bedre.

Formen skal ha blitt verre mot slutten av turen og på flyplassen i Glasgow sto dermed en ambulanse som tok McElvar med til det lokale sykehuset.

I følge popgruppens Facebook-siden skal den unge mannen nå være skrevet ut av sykehuset og er hjemme hos seg selv.

Prisen for å ta med en ekstra håndbagasje hos easyJet er 45 britiske pund. Mulig at McElvar velger å betale neste gang eller nøye seg med kun en håndbagasje melder Belfast Telegraph.

 

Les mer

Mest lest