Connect with us

Norge

Widerøe dobler Tromsø – Bergen i sommer

Publisert

| Dato:

I sommer dobler Widerøe kapasiteten på sine daglige flyvinger mellom Bergen og Tromsø. -Rutetidene er tilpasset vårt øvrige rutenett sør og nord slik at våre passasjerer raskt og effektivt enten kan ta seg via eller fra Bergen til Tromsø. I Tromsø er det videre gode forbindelser til øvrige Widerøedestinasjoner forteller Catharina Solli, informasjonssjef i Widerøe.

Bergen–Tromsø opereres med Widerøes 78-seters Dash 8-Q400-fly som gir de reisende et raskt alternativ og en komfortabel reise.

Sommerrutene passer godt med Widerøes øvrige rutenett av 43 nasjonale og tre internasjonale destinasjoner.

Økningen av kapasitet og alternative rutetider vil samtidig bidra til å gjøre den unike Norge Rundt-billetten ytterligere attraktiv. Billetten gir de reisende anledning til å fly så mye de vil på Widerøes rutenett i løpet av to uker. Norge Rundt-billetten er kun tilgjengelig i sommerferien.

Tromsø–Bergen (øker fra én til to daglige avganger, 1. juni – 29. oktober)

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest