Connect with us

Norge

Widerøe flyr ekstra til Rørosmartnan

Publisert

| Dato:

Widerøe setter opp ekstra setekapasitet på ruten Røros – Oslo ifm. Rørosmartnan søndag 21. februar, med tider som følger av linken under.

Helga tilknyttet martnan er en periode med mange reisende over lufthavna. Den vanlige ettermiddagsavgangen søndag 21. februar, som tar av fra Røros ca. kl. 18, er allerede fullbooka.

Det er gledelig å observere at etterspørselen etter flyseter er stor.

På lufthavna er vi tilfreds med at Widerøe er kundeorienterte, lytter til lokalsamfunnets innspill,  og øker kapasiteten når det er spesielle behov!

Booking her!

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest