12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: BER

11.519 mangler på skandale flyplass i Berlin

Den nye flyplassen i Berlin som har stått ferdig siden 2012, men som ikke kunne åpne dørene på grunn av feil og mangler, har fortsatt over 11.500 punkter på listen som må utbedres.

I følge Tagesspiegel er det så mange feil og mangler at det spøker for at flyplassen nå kan åpnes som planlagt i oktober 2021. I en nylig produsert rapport fra det tyske TÜV går det frem at brannvernssystemet på flyplassen langt fra er i god nok stand, og at det trengs å bytte ut både elektriske kabler og vannrør for brannskum.

Flyplassen hadde frem til 29. mars på å få godkjent brann- og slukningsssystemene i terminalene, men dette ble ikke godkjent da fristen var gått ut. Nå må flyplassen starte arbeidet med godkjenning på nytt, når feil og mangler er utbedret.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer