Hangar.no
Foto: BER

11.519 mangler på skandale flyplass i Berlin

Den nye flyplassen i Berlin som har stått ferdig siden 2012, men som ikke kunne åpne dørene på grunn av feil og mangler, har fortsatt over 11.500 punkter på listen som må utbedres.

I følge Tagesspiegel er det så mange feil og mangler at det spøker for at flyplassen nå kan åpnes som planlagt i oktober 2021. I en nylig produsert rapport fra det tyske TÜV går det frem at brannvernssystemet på flyplassen langt fra er i god nok stand, og at det trengs å bytte ut både elektriske kabler og vannrør for brannskum.

Flyplassen hadde frem til 29. mars på å få godkjent brann- og slukningsssystemene i terminalene, men dette ble ikke godkjent da fristen var gått ut. Nå må flyplassen starte arbeidet med godkjenning på nytt, når feil og mangler er utbedret.

Andre nyheter

Følger etter i morens fotspor – Flyr som pilot på Globemaster C-17

Hans Olav Nyborg

easyJet-pilot fortalte kolleger at han tenkte på selvmord – Ble satt på bakken

Hans Olav Nyborg

Skal fly oppvisning med BEA-Airbus under IAD

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer