16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Meixco Civil Protection Agency

13 døde etter at privatfly styrtet i Mexico

Alle 13 personer ombord i et Canadair CL-600 privatfly mistet livet da flyet styrtet nordvest for Monclava i Mexico mandag.

Flyet var på vei til Las Vegas i USA hvor passasjerene ombord skulle se en boksekamp. Lokale medier melder at det skal ha vært 13 personer ombord i alderen mellom 19 år og 56 år.

I følge data fra Fligthaware skal flyet ha lagt seg på sin tildelte høyde rundt 40.900 fot, da det plutselig stupte ned mot bakken. I følge lokale medier skal det ikke være noen overlevende i vrakdelene etter flyet.

CL-600 flyet ble bygget i 1986 og ble operert av selskapet TVPX Aircraft Solutions i USA.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer