-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no

14 millioner passasjerer for Lufthansa-gruppen

I august måned kunne det tyske konsernet Lufthansa fikk med sine flyselskap 14 millioner passasjerer totalt. Størst var veksten hos Swiss og Zurich som hadde en økning på syv prosent i forhold til samme måned i 2018.

Totalt var økning samlet på 2,9 prosent sammenlignet med året før. De tilgjengelige setekilometerene var opp 1,8 prosent fra året før, samtidig økte salget med 2,7 prosent.

I tillegg sammenlignet med august 2018, økte kabinfaktoren med 0,8 prosent til 87,2 prosent.
Fraktkapasiteten til selskapene økte med 8,9 prosent fra år til år, mens lastesalget økte med 1,5 prosent på inntektsbasis.

Som et resultat viste fyllingsfaktoren en tilsvarende reduksjon, og falt med 4,2 prosentpoeng til 58,8 prosent.

Lavkostselskapet Eurowings som nå inkluderer også Brussels Airlines, hadde 3,9 millioner passasjerer forrige måned. 3,6 millioner av disse fløy på kortdistanser i Europa. 309.000 passasjerer ble fraktet på langdistanseflyvninger.

Andre nyheter

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Nok et flyselskap forberede siste flyvning med Boeing 747 i passasjerutgave

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer