1,8 millioner passasjerer reiste med SAS i november

Foto: Hans Olav Nyborg

1,8 millioner passasjerer reiste med SAS i november skriver selskapet i en pressemelding. I følge selskapet er det en økning på 10 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

Selskapets kapasitet økte med 11 prosent og RPK økte med 17 prosent, sammenlignet med november 2022. Kabinfaktoren for november var 72 prosent.

-1,8 millioner passasjerer reiste med SAS i november, tilsvarende en økning på 10 prosent i passasjervolum sammenlignet med november i fjor. Vi er også glade for å se at regulariteten vår nådde 99,2 prosent i november, og at kabinfaktoren vår økte med 3,3 prosentpoeng sammenlignet med samme periode i fjor. I løpet av måneden godkjente den amerikanske domstolen SAS å inngå investeringsavtalen med det vinnende budkonsortiet i vår oppkjøpsprosess for exit-finansiering. Vi er veldig stolte over å ha nådd denne viktige milepælen i vår SAS FORWARD-plan, og den viser at våre nye investorer tror på SAS og vårt potensial til å fortsette å være i forkant av luftfartsindustrien i mange år fremover, sier Anko van. der Werff, president og administrerende direktør i SAS.

ANNONSE
Forrige artikkelØkte antallet passasjerer med 4,1 prosent i november
Neste artikkelAirbus ber eierne bidra med kapital for utvikling av arvtager til A320neo