Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet SAS la frem tall i dag som viser at det i oktober hadde 1,93 millioner passasjerer. Det er en økning på 38 % sammenlignet med samme måned året før. 

I pressemeldingen fra selskapet går det frem at kapasiteten økte samtidig med 41 % sammenlignet med samme periode i fjor. Sammenlignet med forrige måned gikk det totale antall passasjerer ned med 3 % og kapasiteten økte med 1 %. Kabinfaktoren for oktober var 75 %, en forbedring på 13 prosentpoeng sammenlignet med oktober i fjor.

-Vi er glade for at vi hadde nesten 2 millioner reisende som fløy med oss ​​i oktober, et stabilt tall til tross for utfordrende makroøkonomiske forhold. Vi fortsetter å gjøre fremskritt i vår Chapter 11-prosess i USA. Vi annonserte nylig at vi har inngått avtaler med flere utleiere om modifiserte leieavtaler for fly og utstyr, noe som vil føre til kostnadsbesparelser og representerer nok et viktig skritt i å nå våre mål i SAS spareplan, sier Anko van der Werff, administrerende direktør og administrerende direktør i SAS.

ANNONSE
Forrige artikkelBestiller nye fraktfly hos Boeing
Neste artikkelFølger nøye med på hva som skjer hos Flyr