16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Illustrasjonsfoto

2019: økning i flytrafikken på verdensbasis

IATA (International Air Transport Association) presenterte onsdag tallene for den globale flytrafikken i 2019. Tallene viser at det var en økning i antall flypassasjerer på 4,2 prosent hele verden samlet.

Antallet flypassasjerer i 2019 havner på 4.5 milliarder totalt når året er omme.

Samtidig er inntjening for flyselskapet registrert med en nedgang globalt på 5.13 prosent i år, sett i forhold til 2018. For drivstoffkostnader ble det en økning i år globalt på 4,4 prosent i forhold til fjoråret.

IATA forventer en nedgang i dette tallet i 2020. Prisene på flydrivstoff har en trend som viser at det er nedadgående, og kostnaden for drivstoff i 2020 vil trolig ende på 22,1 prosent, mot 23,7 i 2019.

Det mest stabile markedet i 2019 er det som befinner seg i Nord-Amerika, men kun små variabler fra 2018.

Andre nyheter

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Thai Airways får godkjent redningsplanen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer