Foto: Jan Kåre Folstad

2,1 millioner passasjerer reiste med SAS i april måned. Det er en økning på 12 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. SAS-kapasiteten økte med 7 prosent og RPK (passasjerkilometer) økte med 9 prosent, sammenlignet med april 2023. Kabinfaktoren for april var 77 prosent.

-Vi så en fortsatt positiv utvikling i april med 2,1 millioner passasjerer som reiste med SAS, en økning på 12 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Vi hadde stabil produksjon i april og nådde våre mål for punktlighet og regularitet, til tross for påvirkning av eksterne faktorer som stenging av norsk luftrom 25. april, sier sier Anko van der Werff, direktør i SAS.

Selskapet ser fremover mot det store skiftet over til ny allianse og har troen på en positiv opplevelse for kunder og ansatte i perioden som kommer.

-I løpet av måneden har SAS signert en allianseavtale med SkyTeam, som betyr at vi slutter oss til SkyTeam 1. september i år. Vi er glade for å ha nådd denne viktige milepælen i SAS’ overgang til en ny allianse. SAS-kunder og EuroBonus-medlemmer kan nå se frem til nye destinasjoner og fordeler med SkyTeam, som markerer begynnelsen på en spennende fremtid for våre kunder, partnere og ansatte, sier van der Werff.

ANNONSE
Forrige artikkel737 MAX forsinkelser skaper krise hos amerikansk flyselskap
Neste artikkelTyrkia; FedEx Boeing 767 landet med nesehjulet inne