12.4 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Slik så en politibil ut etter å ah blitt truffet av deler fra motoren. Foto: Twitter

25 biler og 12 hus ble truffet av motordeler fra et Norwegian-fly

Under en avgang med et Boeing 787-fly fra flyselskapet Norwegian på vei fra Roma til Los Angeles lørdag, fikk en av motoren havari. Det resulterte i at flere deler fra motoren løsnet og falt ned på bakken.

I følge Aviation Herald og den italienske TV-kanalen RAI Uno traff deler fra motoren 25 forskjellige biler på bakken i tillegg til at 12 forskjellige hus fikk deler på seg.

En person skal også være truffet av deler fra motoren. I følge AVH skjedde havariet kun få minutter etter avgang fra rullebanen. Mannskapet valgte å avbryte turen og returnerte til Fiumicino -flyplassen ved Roma. Motoren er av typen Rolls-Royce Trent 1000, en motortype produsenten har hatt store problemer med.

Norwegian har skiftet ut motorer på de fleste av sine fly som benytter denne typen.

Den italienske havarikommisjonen er i gang med sine undersøkelser rundt hendelsen med motoren. Norwegian ønsker ikke å kommentere hendelsen utover at selskapet bekrefter at flyet fikk problemer med den ene motoren, og at de nå jobber sammen med italienske myndigheter for undersøke hendelsen nærmere.

Deler som regnet ned over hus og biler. Foto: Twitter

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer