30 ansatte i arbeid for å få Flyr på vingene

Tonje Wikstrøm Frislid med sitt team i Flyr. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

I går kom pressemeldingen som avslørte navnet på den nye fly-satsningen som blant andre Erik G. Braathen står bak. “Flyr” kunne meddele at de nå har fått en administrerende direktør og teller over 30 ansatte som jobber med å få selskapet opp i luften – en målsetning de ønsker å iverksette i løpet av et halvår. Flyr skal være et selskap drevet fra Norge, med ansatte direkte til selskapet på norske lønns- og arbeidsvilkår.

Wikstrøm Frislid blir administrerende direktør

Tonje Wikstrøm Frislid (45) har lang erfaring fra bransjen, og i pressemeldingen kom det frem at hun blir administrerende direktør i det nye selskapet. Med seg til å bygge opp Flyr har hun Peer Bratlie, Rieber Waldjac, Bjørn Erik Barman-Jenssen, Thomas Ramdahl og Eline Sophie Skogen. Sammen skal de gjøre satsningen klar for billettsalg og frakt av passasjerer.

Flyr er skapt for det norske markedet etter koronapandemien. Norge er et langstrakt land med fjorder og fjell som gjør at vi trenger å fly i årene fremover, men sannsynligvis litt mindre enn vi har gjort før. Vi bygger opp et flyselskap fra bunnen av, basert på mange års erfaring, med en størrelse, organisasjon og forretningsmodell som er tilpasset denne fremtiden.

Tonje Wikstrøm Frislid, påtroppende administrerende direktør i Flyr.

Ukjent flytype og rutenett

Flyr har ikke gått ut med informasjon om hvilke fly de skal bruke i sitt foreløpige ukjente rutenett, men de opplyser på sine nettsider at de skal fly mellom norske byer og kjente reisemål i Europa. Likevel avslører nettsiden mer av den grafiske profilen de har valgt. Fargene lys grønn og blå ser ut til å dominere, og vi får en liten sniktitt på deres app-løsning som de planlegger å legge bestilling, innsjekk og boarding til.

ANNONSE
Forrige artikkelLanserte fargerik dekor på Embraer-fly
Neste artikkelNytt dansk flyselskap har fått levert sine to første fly