-7 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

36 millioner reisende for Norwegian i 2019

Flyselskapet Norwegian fraktet 36 millioner passasjerer i året som gikk. Kapasiteten i form av antall setekilometer for året var en prosent høyere enn i 2018.

– Etter kun noen dager som konsernsjef i Norwegian, er det gledelig å kunne legge fram positive trafikktall. De ansatte har gjennom 2019 gjort en formidabel innsats i arbeidet med å levere på strategien om å gå fra vekst til lønnsomhet, sier konsernsjef Jacob Schram i Norwegian.

For desember måned fraktet selskapet 2.255.109 passasjerer totalt.

Måneden ble preget av betydelig økning i enhetsinntektene og god fyllingsgrad. Enhetsinntektene økte med 21 prosent og fyllingsgraden med 4,9 prosentpoeng til 83,5 prosent. I tråd med hva selskapet tidligere har kommunisert til finansmarkedet, ble også kapasiteten betydelig redusert i desember.

Totalt gjennomførte Norwegian 99,5 prosent av de planlagte flygningene i desember, hvorav 78,4 prosent gikk på oppsatt rutetid.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer