12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

4.345 forsinkede flyavganger på tre måneder

Foto: Hans O. Nyborg

Det er flyselskapet Pakistan International Airlines (PIA) som innehar den noe tvilsomme rekorden. I løpet av årets første tre måneder hadde selskapet større forsinkelser på 4.345 flyvninger av totalt 12.148.

Det blir 35.76 prosent av samtlige flyavganger som var mer enn en time forsinket. Punktligheten til selskapet var i samme periode 64.3 prosent.

For de pakistanske myndighetene er dette langt fra godt nok. Flyselskapet som sliter med store økonomiske problemer og flere fly som står på bakken har en lang vei å gå før det er på bedringens vei.

 

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer