16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Foto: Avinor

4,3 millioner reisende i november

På samtlige av Avinors lufthavner gikk passasjertallene opp i forhold til samme periode i fjor. Langt flere har reist over de større lufthavnene, men også enkelte mindre flyplasser opplever en markant økning i november, skriver Avinor i en pressemelding.

2,2 millioner reiste over Oslo Lufthavn i november, noe som er 4 prosent mer enn november 2017. Bergen lufthavn Flesland hadde en økning på 5,3 prosent, Stavanger lufthavn Sola hadde en økning på 2,6 prosent og Trondheim lufthavn Værnes en økning på 1,9 prosent.

I Namsos reiste 4109 passasjerer til og fra flyplassen i løpet november, noe som utgjør en økning på hele 40 prosent. Avinor beskriver ruteendringer som bakgrunn for hoppet i passasjertallene.

Av veksten for utlandsrutene var økningen størst på ruter til og fra Danmark, Polen, Storbritannia, Frankrike og Tyskland.

Andre nyheter

Wizz Air med ny rute fra Torp

Jan-Kåre Folstad

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Testing av elfly snart i gang mellom Østersund og Røros

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer