Hangar.no
Foto: Swedavia

460.000 passasjerer på Arlanda i oktober

Det ble kun registrert 464.000 passasjerer i terminalene på Stockholm Arlanda, i oktober måned. Det er en nedgang på 79 prosent i forhold til samme måned i 2019.

Flest passasjerer var det på internasjonale ruter, mens det for innlandsrutene var en nedgang på 70 prosent.

For Gøteborg Landvetter var tallene i oktober en nedgang på 81 prosent og det ga kun 112.000 reisende i hele måneden. Bromma ved Stockholm hadde sin største nedgang noensinne med 77 prosent i oktober.

Totalt hadde Swedavia 743.000 passasjerer innom de ti flyplassene selskapet drifter. det er en total nedgang på 82 prosent. Av disse var 427.000 reisende fra utlandet, mens 317.000 var innlandspassasjerer.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer