12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

49 skadd under landing med Boeing 767

Minst 49 av de 344 ombord i et Boeing 767 fly fra selskapet Azur Air ble skadet da flyet måtte nødlande på flyplassen Barnaul i Sør-Sibir i Russland onsdag. Da pilotene var i ferd med å lande på rullebanen, ble flyet ristet kraftig samtidig som et stort smell kunne høres bak i flyet.

Pilotene valgte å avbryte landingen og fikk flyet opp i luften igjen. Samtidig som dette skjedde ble bakre del av kabinen fylt opp med røyk, og det spredte seg panikk hos mange av passasjerene som trodde det var en brann ombord.

Pilotene ba da om å få lande på nytt og erklærte en nødsituasjon. Da flyet gikk inn for landing skal det ha kommet flammer og røyk fra landingshjulene etter det første landingsforsøket.

49 personer ble skadet under det andre landingsforsøket da Boeing 767 maskinen fikk en svært brå stans på rullebanen i det landingshjulene tok bakken. En kvinne og ett barn måtte fraktes til sykehus etter landingen, mens resten fikk medisinsk behandling på flyplassen.

Flyet var på vei fra Vietnam. Russiske myndigheter sier de nå etterforsker hendelsen og hva som gikk galt under den første landingen melder Russia Today.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer