Foto: Twitter

Minst 49 av de 344 ombord i et Boeing 767 fly fra selskapet Azur Air ble skadet da flyet måtte nødlande på flyplassen Barnaul i Sør-Sibir i Russland onsdag. Da pilotene var i ferd med å lande på rullebanen, ble flyet ristet kraftig samtidig som et stort smell kunne høres bak i flyet.

Pilotene valgte å avbryte landingen og fikk flyet opp i luften igjen. Samtidig som dette skjedde ble bakre del av kabinen fylt opp med røyk, og det spredte seg panikk hos mange av passasjerene som trodde det var en brann ombord.

Pilotene ba da om å få lande på nytt og erklærte en nødsituasjon. Da flyet gikk inn for landing skal det ha kommet flammer og røyk fra landingshjulene etter det første landingsforsøket.

49 personer ble skadet under det andre landingsforsøket da Boeing 767 maskinen fikk en svært brå stans på rullebanen i det landingshjulene tok bakken. En kvinne og ett barn måtte fraktes til sykehus etter landingen, mens resten fikk medisinsk behandling på flyplassen.

Flyet var på vei fra Vietnam. Russiske myndigheter sier de nå etterforsker hendelsen og hva som gikk galt under den første landingen melder Russia Today.

ANNONSE
Forrige artikkelTUI støvsuger markedet for innleie av fly til vintersesongen etter Thomas Cook-konkursen
Neste artikkelEtihad går for blå dekor på kommende Dreamliner