3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
FOTO: SAS

60 prosent fall i antall passasjerer for SAS

Flyselskapet SAS fikk ett fall på 60 prosent i antall passasjerer i mars måned. I mars måned hadde selskapet 995.000 passasjerer ombord i sine fly, en nedgang på 60 prosent i forhold til mars 2019.

Fyllingsgraden hos selskapet lå på 48,6 prosent heter det i en pressemelding.

-Det er en drøy måned siden vi for alvor begynte å bli påvirket av koronakrisen, og vi befinner oss nå i en situasjon som vi aldri tidligere har opplevd, sier administrerende direktør Rickard Gustafson i SAS i pressemeldingen.

April måned blir en måned med enda lavere tall, ettersom selskapet i likhet med mange andre ikke har noen annen trafikk en enkelte innenriksruter som må opereres på vegne av regjeringen.

I mars hadde SAS en reduksjon på 45 prosent av kapasiteten i forhold til mars i fjor.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer