640.000 reisende med Norwegian

Foto: Hans O. Nyborg

Norwegians trafikktall for januar viser at om lag 640 000 passasjerer fløy med Norwegian. Økningen er betydelig sammenlignet med samme måned i fjor.

Flytrafikken i januar har vært preget av lavsesong i tillegg til utbredelsen av omikronviruset og tilhørende myndighetspålagte tiltak og restriksjoner.

—Vi vet at oppdemmet reiselyst er stor, og nye signaler om gjenåpning av samfunnet i stadig flere land virker positivt inn på hvordan reisende planlegger og bestiller reiser for denne våren og sommeren. Vi står klare til å ta imot de som vil ut og reise, og vil øke tilbudet i takt med økende etterspørsel, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde 637 376 passasjerer i januar, mot 74 224 i januar i 2021. Fyllingsgraden var på 70 prosent. Kapasiteten (ASK) var 1 298 millioner setekilometer, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var 905 millioner setekilometer. I januar hadde Norwegian i gjennomsnitt 45 fly i drift, og 99,2 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 85,9 prosent.

ANNONSE
Forrige artikkelFullførte flyvninger med SAF
Neste artikkelVil ha bort håndbagasje fra kabinen