11.6 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Twitter

737-800 skled av rullebane i Canada

Et Boeing 737-800 fly fra det kanadiske flyselskapet WestJet skled av rullebanen i Halifax i Canada søndag. Flyet hadde 172 passasjerer samt mannskap ombord.

Det skal ha vært i forbindelse med landingen at pilotene fikk trøbbel med å stanse opp på rullebanen som skal ha vært svært glatt.

Ingen av de som var ombord skal ha kommet til skade, samtlige ble fraktet med buss fra stedet der flyet hadde sklidd av rullebanen og inn til terminalen.

Den kanadiske havarikommisjonen Transportation Safety Board of Canada (TSB) var raskt på plass med en inspektør som undersøkte hendelsen i forhold til forløpet.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer