Dagen i dag markerer en milepæl da SkyTeam og SAS offisielt har signert en Allianseavtale som er et viktig skritt mot SAS sin offisielle inntreden i den globale flyalliansen. SkyTeam og SAS har forpliktet seg til å sørge for en sømløs overgang for alle kunder.

Fra 1. september 2024 vil SAS offisielt bli en del av SkyTeam og komplettere alliansen med den beste tilgangen til de største og viktigste lufthavnene i Skandinavia. Samarbeidet vil styrke SkyTeams globale nettverk, tilby passasjerene nye destinasjoner og bedre forbindelser, samt gjøre kundeopplevelsen bedre for alle reisende.

Idet SAS blir medlem av SkyTeam vil EuroBonus-medlemmer ha fordeler hos de fleste av SkyTeams flyselskaper. EuroBonus Sølv-medlemmer får status som SkyTeam Elite, mens Gull- og Diamantmedlemmer vil få status som Elite Plus. Dette vil gi medlemmene tilgang til et nettverk bestående av mer enn 750 flyplasslounger og SkyPriority-tjenester, blant annet inkludert prioritert innsjekk, ombordstigning og bagasjehåndtering.

SAS-kunder vil nyte godt av alliansens forbindelser på tvers av nettverket til mer enn 1600 destinasjoner, hvor nye , tidligere ubetjente destinasjoner særlig til Afrika, Latin-Amerika og de karibiske øyene vil være noen av høydepunktene.  

-Vi er veldig begeistret over denne milepælen i SAS sin reise mot overgangen til en ny allianse. EuroBonus-medlemmer vil nå kunne glede seg over nye destinasjoner og fordeler som en del av SkyTeam. Dette markerer begynnelsen på en spennende fremtid for kunder, partnere og ansatte. SAS-kunder vil dra nytte av SkyTeams sterke globale tilstedeværelse på mange av verdens største og viktigste lufthavner, samt deres fokus på strategiske partnerskap og innovative bærekraftsinitiativer, sier Anko van der Werff, administrerende direktør i SAS

ANNONSE
Forrige artikkelSAS flyr mellom Aarhus og Sälen neste vinter
Neste artikkelFinnair stanser flyvninger til Estland etter GPS-jamming