1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no

80 SAS ansatte må gå i Danmark

SAS sier opp 80 medarbeidere i Danmark etter konkursen i Cimber Sterling. Det er funksjonærer som håndterte innsjekkingen, bagasje og klargjøring av flyene til Cimber som nå må se seg om etter annet arbeide.

Pressesjef for SAS, Trine Kromann-Mikkelsen i Danmark sier til den danske avisen Politiken at det er trist å måtte la gode kolleger og medarbeidere måtte gå, men det er en naturlig konsekvens av at Cimber gikk konkurs.

Oppsigelsene skal være i ferd med å gå ut til de ansatte i løpet av denne uken melder avisen.

SAS har engasjert det nye driftselskapet Cimber A/S for å fly fire av flyene til Cimber Sterling som opererte på vegne av SAS.

 

Andre nyheter

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Braathens Regional Airways får lånegaranti fra den svenske staten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer