Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Norwegian hadde 940.000 passasjerer i mars måned.

– Vi er spesielt fornøyde med at fyllingsgraden holder seg over 80 prosent, til tross for at vi satte inn vesentlig mer kapasitet i mars. Bookingtallene viser en svært god utvikling den siste perioden, og vi er glade for å se at den oppadgående trenden i markedet fortsetter. I påsken er det stor reiseaktivitet og mange fulle fly. Mot sommeren gjenåpner og introduserer vi nye reisemål der våre kunder kan velge blant nærmere 280 ruter i Europa, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde 940 149 passasjerer i mars, mot 71 399 i mars i 2021. Fyllingsgraden var på 80,3 prosent. Kapasiteten (ASK) var 1 485 millioner setekilometer, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var 1 193 millioner setekilometer. I mars hadde Norwegian i gjennomsnitt 48 fly i drift, og 99,4 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 90,1 prosent.

I sommerprogrammet er det planlagt for nærmere 280 ruter til populære destinasjoner i Europa, og Norwegian vil ha omkring 70 fly i drift. Denne uken fjernet selskapet krav om bruk av munnbind om bord på alle flyvninger.

ANNONSE
Forrige artikkelFlyet responderte ikke under landing
Neste artikkelFortsetter å fly på Røros-rute