Hangar.no
Foto: Swedavia

98 prosent nedgang i flypassasjerer for Arlanda i april

Stockholm Arlanda hadde en nedgang i april måned på 98 prosent. Det kom naturlig nok som følger av koronapandemien og at flyselskapene verden over stanset sine flyvninger.

Totalt hadde flyplassen 46.000 reisende i april. I samme måned i 2019 var antallet passasjerer på mer enn to millioner. For den neste største flyplassen i Sverige, Gøteborg Landvetter, var tallene på antall passasjerer i april på 2800, en nedgang på 99 prosent i forhold til samme perioden i fjor.

Totalt fløy det 63.000 passasjerer over de ti flyplassene svenske Swedavia drifter i Sverige, i april.

Swedavia har estimert at selskapet har tapt rundt 500 millioner svenske kroner i inntjening i løpet av april måned heter det i en pressemelding.

Andre nyheter

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer